algemene-voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en aankooptransacties bij http://www.nuude.be, handelsnaam Nuude VOF met KBO nummer 0754.573.094 en maatschappelijke zetel te Sint- Lambertusstraat 14,3001 Heverlee.

Dat wil zeggen dat elke persoon die de website http://nuude.be bezoekt of er iets koopt, deze voorwaarden aanvaardt en hiermee akkoord gaat. Nuude heeft het recht om deze algemene voorwaarden ten alle tijden aan te passen. Alle aanpassingen zullen enkel betrekking hebben op de aankopen geplaatst op de dag zelf of na de datum van deze aanpassing.

 

Order Plaatsen op www.nuude.be

Een order plaatsen gaat als volgt:

  • Je plaatst een order op www.nuude.be en informeert ons over de informatie zoals:

Je naam, adres, email adres, betalingsinformatie en andere vereiste informatie.

 

  • We sturen je een bevestiging via mail van zodra de betaling gebeurd is.

 

  • We ontvangen de betaling van je bankrekening en sturen je product op naar het opgegeven adres

  • Je ontvangt je product

 

Order NIET meer voorradig

Nuude is niet aansprakelijk voor een eventuele onbeschikbaarheid van een besteld goed. Nuude kan niet altijd garanderen dat alle producten die op de website www.nuude.be staan beschikbaar zijn.

Dat wil zeggen dat we misschien net een artikel verkocht hebben, dat je net hebt besteld en we hebben geen tijd gehad om het van onze site af te halen. We zullen je in deze situatie contacteren om te zien of je een vervanging, een terugbetaling of een waardebon in de plaats wilt. Op de site www.nuude.be zal bovendien ook duidelijk aangeduid zijn welke producten out of stock zijn en of we ze eventueel nog kunnen bijbestellen.

 

 

 

Prijs, levering en betaling

 

Alle prijzen op www.nuude.be zijn vermeld in Euro en inclusief belastingen/BTW. Deze prijzen worden expliciet en duidelijk vermeld voordat de gebruiker de aankoop bevestigt. De gepubliceerde prijs verwijst alleen naar de omschreven beschrijving van de producten. De overeenkomende afbeeldingen worden louter als illustraties gebruikt en kunnen elementen bevatten die niet in de prijs zijn inbegrepen.

Nuude heeft het recht om bepaalde prijzen, inclusief de verzendkosten, op elk moment te wijzigen, ongeacht het motief. Alsook sommige producten maar tijdelijk af te prijzen. De gepubliceerde prijzen op de site zijn van toepassing op het moment van de aankoop door de gebruiker.

De prijzen op www.nuude.be kunnen uitzonderlijk een fout bevatten, als er een foute prijs vermeld wordt zullen deze zo snel mogelijk aangepast worden.

 

De verzendkosten zitten niet vervat in de vermelde prijs. De verzendkosten en eventuele extra verwerkingskosten, worden vermeld tijdens het aankoopproces en gecommuniceerd aan de klant, deze prijzen kunnen verschillen afhankelijk van: het type product, het totale aantal gekochte producten en de gekozen verzendmethode door de klant.

 

We doen ons best om alle producten op tijd te laten leveren. Er wordt een indicatieve levertermijn voorzien van 1-3 werkdagen. Deze termijn is niet bindend en Nuude is niet aansprakelijk voor eventuele vertraagde leveringen.

Bij bestellingen boven € 150.00 zullen er geen verzendkosten aangerekend worden.

Bovendien is Nuude niet aansprakelijk voor een verkeerde levering, bijvoorbeeld door het doorgeven van een fout adres, verkeerde of onmogelijke aflevering of door een fout of nalatigheid van de koerierdienst. Nuude is dus niet verantwoordelijk voor verloren of vertraagde zendingen na levering aan de verzender.

Het is de klant zijn eigen verantwoordelijkheid om de staat van het geleverde product goed na te kijken. De klant moet Nuude zo snel mogelijk informeren, dat wil zeggen binnen de 48uur na levering. En dit indien er producten beschadigd of niet volledig afgeleverd zijn. De kosten van de retourzending zijn volledig voor rekening van de afzender, Nuude vergoedt deze niet.

 

De aangeleverde goederen moeten binnen de 14 dagen geretourneerd worden.

Voorwaarden:

 

1)De goederen moeten in de originele verpakking zitten volledig en onbeschadigd.

 

2)De retourzending moet een track and trace code bevatten. Artikelen die verloren gaan tijdens deze retour en/of beschadigd worden, zullen niet terugbetaald worden door Nuude. De retour valt onder de volledige aansprakelijkheid van de klant zelf.

 

3)De artikelen moeten onbeschadigd, ongewassen en in perfecte nieuwstaat zijn.

Bij ontvangst van gebruikte en/of beschadigde goederen houdt Nuude zich het recht voor om schadevergoeding voor waardevermindering te vorderen van de klant.

 

Voor hygiënische redenen kunnen ondergoed, zwemgerij en juwelen niet terug gestuurd worden.

Indien alle voorgaande voorwaarden voldaan zijn zal Nuude overgaan tot terugbetaling van de retour binnen de 14 dagen vanaf het ontvangen van de goederen.

 

 

Uitzonderlijke overmacht situaties

 

Nuude zal alles doen om zijn verantwoordelijkheden te vervullen. Behalve in uitzonderlijke situaties van overmacht. Er is bijvoorbeeld sprake van overmacht indien er zich een situatie voordoet buiten de wil van Nuude waardoor zij in de onmogelijkheid is om aan haar verplichtingen te voldoen.

 

Duplicatie

 

De website met name de inhoud, het logo, de teksten, informatie, afbeeldingen, foto’s zijn eigendom van Nuude en mogen niet zonder haar toestemming gebruikt worden.

 

Privacy beleid

 

Wij zullen ons uiterste best doen om de privacy van onze klanten te beschermen, omdat we dit zeer belangrijk vinden. Wij waarderen uw vertrouwen enorm om deze info te delen met ons en dus zullen wij hier vertrouwelijk mee omgaan. Via deze link zal u informatie vinden over ons privacy beleid.

 

Contact gegevens voor vragen of klachten

 

In geval van vragen of klachten zijn wij bereikbaar via mail op sayhello@nuude.be.  Of per post op het adres Sint-Lambertusstraat 14, 3001 Heverlee.

 

Het Belgisch recht zal van toepassing zijn In geval van het betwisten van klachten. Alle vorderingen dienen aanhangig gemaakt te worden bij de rechtbank in Leuven.